Uutinen

Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivillä vielä muutama vapaa paikka

2.11.2012

Nuorten ja opiskelijoiden YK-päiville voi ilmoittautua vielä tämän päivän aikana. Kaksipäiväiseen seminaariin on tullut muutama peruutus, minkä vuoksi tapahtumaan voi vielä ilmoittautua tämän päivän aikana alla olevan linkin kautta.

Kyseessä on nuorille 18-29-vuotiaille ja opiskelijoille tarkoitettu tapahtuma, jossa tutustutaan YK:n toimintaan ja työ- ja harjoittelumahdollisuuksiin YK:ssa. Tapahtuman järjestää Suomen YK-liitto osana vuoden 2012 kehityskasvatushankettaan.

Seminaarin ohjelmaan voi myös tutustua alla olevan linkin kautta. Seminaarimaksu on 10 euroa ja se sisältää seminaariohjelman lisäksi lounaan ja kahvit sekä perjantaina että lauantaina. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta matkustaville korvataan lisäksi majoitus Omenahotellissa 4 hengen huoneissa sekä matkalipun hinta 5 euroa ylittävältä osalta halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Varaa paikkasi tämän päivän aikana ja otamme sinuun yhteyttä viimeistään huomenna seminaarimaksun suorittamisen tiimoilta. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolella.

Ilmoittautumiseen