Koronavirus on juuri nyt saavuttamassa kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia ihmisiä. Köyhyyden, kriisien ja katastrofien keskellä on jo valmiiksi pulaa puhtaasta vedestä, saippuasta ja terveydenhuollosta.

Auta heikoimmassa asemassa olevia ja tue YK:ta pandemian pysäyttämisessä!

Lahjoita »

Uutinen

Libanon sai kiitosta työstään Syyrian pakolaisten auttamiseksi

Maailman ruokaohjelma WFP:n pääjohtaja Ertharin Cousin kiitti Libanonin kansaa ja hallitusta avustaan Syyrian pakolaisille. Cousin kiertää Libanonia ja Jordaniaa saadakseen tuntumaa Syyrian pakolaisten humanitaarisista tarpeista. Matka on Cousinin ensimmäinen Keski-idässä toukokuisen virkaan astumisensa jälkeen.

WFP jakaa Irakin, Jordanian, Libanonin ja Turkin syyrialaisille pakolaisille ruokalippuja, joita se käyttää usein urbaaneissa paikoissa. Lipuilla pakolaiset voivat ostaa tuoretta ruokaa ja muita tarpeita paikallisista kaupoista, mikä auttaa myös paikallista taloutta. Libanonissa on tässä kuussa tavoitteena jakaa ruokalippuja 85 tuhannelle pakolaiselle.

Kirkon Ulkomaanapu ja Changemaker-verkosto osana Rauhantekijä-kampanjaa järjestävät tukikonsertin Syyrian pakolaisten avuksi ensi viikon torstaina.