Kouluille: Saamelaisten kansallispäivän 6.2. kuunnelma

16.1.2012

Suomen YK-liitto kertoo tuoreimmassa Opettaja-lehden numerossa uudesta kouluille suunnatusta päivänavauskuunnelmastaan, joka käsittelee saamelaiskulttuuria ja alkuperäiskansojen oikeuksia.

Kuunnelman voi ladata ilmaiseksi YK-liiton sivustolta viimeistään saamelaisten kansallispäivänä 6. helmikuuta. Kuunnelma soveltuu eri kouluaineiden ja eri oppiaineiden tunneilla hyödynnettäväksi.

YK-liitto on mukana myös koulutusalan EDUCA-tapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28. tammikuuta. YK-liitto jakaa osastollaan 3k38 runsaasti koulutuksen apuna käytettävää kansainvälisyyskasvatusmateriaalia.  Tervetuloa tutustumaan!

YK-liiton tehtävät kouluille