Tiedote

Suomessa suuri osa kestävän kehityksen päätöksistä tehdään kunnissa

Kaikille kuntapäättäjille ja kuntatoimijoille tehty uusi kestävän kehityksen tehokurssi perehdyttää tehokkaasti Agenda 2030 -kokonaisuuteen ja jokaisen tavoitteen taustaan ja nykytilaan. Parin tunnin kurssi sisältää runsaasti lisämateriaalia.Videoilla äänessä ovat alan huippuosaajat!

Eeva Furman ja Tarja Halonen ovat puhujina kurssilla.

YK-liiton Agenda 2030 ja kunnat -verkkokurssilla perehdytään kestävän kehityksen tavoitteiston kokonaisuuteen ja jokaisen tavoitteen taustaan ja nykytilaan – mukaan lukien ilmastonmuutos, koulutus, vesi- ja ruokaturva, sukupuolten tasa-arvo, vastuullinen kuluttaminen ja rauhankysymykset. Kurssi sisältää asiantuntijapuheenvuoroja, pieniä tehtäviä sekä itseopiskeluaineistoja. Puhujina ovat muun muassa presidentti Tarja Halonen ja Maailman ilmatieteenlaitoksen pääsihteeri Petteri Taalas. Aiheita kuvittavat toimittaja Rauli Virtasen valokuvat.

Kurssin arvioitu kesto on noin kaksi tuntia, jonka lisäksi kurssi sisältää runsaasti lisämateriaalia. Se sopii esimerkiksi kuntapäättäjille,  kuntien viranhaltijoille ja kaikille kunta-asioista kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan kurssille tästä!