Tiedote

Nuori, hae UNAOC:n Global Forum Youth Event:iin!

Nuoret haastattelevat YK:n pääsihteeri Ban Ki-moonia UNAOC viidennessä Global Forumissa vuonna 2013. Kuva: UN Photo/Evan Schneider

Kuudes UNAOC:n Global Forum Youth Event pidetään Indonesiassa, Balin saarella, 29. ja 30. elokuuta teemalla ”Unity in Diversity: Celebrating Diversity for Common and Shared Values”.

Foorumi yhdistää m.m. nuoria, yritysmaailman johtajia ja poliittisia toimijoita, kansalaisaktivisteja, eri uskontoyhteisöiden edustajia ja toimittajia tekemään yhteistyötä kulttuurin ja uskontojen välisten suhteiden sekä rauhanrakentamisen hyväksi.

Kaiken kaikkiaan 100 eritaustaista menestyksekästä nuorta pääsevät osallistumaan Youth Eventiin. Tapahtuman keskiössä ovat osallistujien keskinäinen vuorovaikutus ja yhteinen pohdinta. Tarkoituksena on auttaa nuoria verkostoitumaan ja hyötymään yhteistyöstä sekä foorumin aikana että sen jälkeen.

Järjestäjä kattaa osallistujien lentokulut, majoituksen, ruuan ja osan paikallisliikenteen kuluista.

Hakijalta edellytetään aktiivista asennetta ja kiinnostusta Youth Eventin teemoja kohtaan, aiempaa kokemusta UNAOC:in teemoista ja kulttuureiden välisistä dialogeista sekä mahdollisuutta hyödyntää UNAOC Forumilla työskentelyä oman organisaation tai verkostoiden hyväksi.

Haku päättyy 31.6.2014 klo 06.59.

Lue lisää ja täytä hakemus:

United Nations Alliance of Civilizations