YK:n alueellinen tiedotuskeskus Brysselissä hakee suomenkielistä harjoittelijaa

Brysselissä sijaitseva Yhdistyneiden kansakuntien alueellinen tiedotuskeskus UNRIC etsii suomenkielistä harjoittelijaa syyskuun 2019 alusta alkaen.

Soveltuvia aloja ovat viestintä, tiedotusoppi, kääntäminen, kielitiede, kansainväliset suhteet ja valtio-oppi. Harjoittelijalta edellytetään sosiaalisen median tuntemusta, eduksi luetaan kokemus videoeditoinnista ja graafisesta suunnittelusta sekä kattavat IT-taidot. Harjoittelijalta edellytetään myös erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Muiden länsieurooppalaisten kielten ja pohjoismaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Harjoittelija osallistuu täysipainoisesti tiedotuskeskuksen työhön. Tehtäviin kuuluu YK:n painopisteisiin keskittyvien artikkeleiden kirjoittaminen, suomenkielisen verkkosivuston ja sosiaalisen median päivittäminen, lehdistötiedotteiden ja artikkeleiden kääntäminen, suomalaisten (sekä suomen- että ruotsinkielisten) tiedotusvälineiden seuranta, yhteydenpito UNRIC:n yhteistyötahojen kanssa ja erilaisten tapahtumien, erityisesti YK-kino -elokuvanäytösten valmisteleminen. Lisäksi harjoittelija osallistuu muuhun tiedotuskeskuksen päivittäiseen toimintaan pohjoismaisen tiimin kanssa, pääsee halutessaan vierailemaan erilaisissa kansainvälisissä konferensseissa ja kehittämään itsenäisiä projekteja.

Harjoittelun kesto on pääsääntöisesti 6 kuukautta, kuitenkin vähintään 4 kuukautta. Mahdollisuus suorittaa 6 kuukauden harjoittelu katsotaan eduksi.

UNRIC:lla ei ole mahdollisuutta maksaa palkkaa harjoittelusta. Harjoittelijan on huolehdittava itse myös asumis-, matka- ja elinkustannuksistaan. Harjoittelua varten on mahdollista hakea itsenäisesti apurahaa, esimerkiksi Erasmus-apurahaa omasta korkeakoulusta.

Harjoittelupaikkahakemus ja ansioluettelo kirjoitetaan englanniksi. Ilmoitathan hakemuksessasi, kuinka pitkän harjoittelujakson voit suorittaa.

Hakemukset lähetetään 23.6.2019 mennessä osoitteeseen hongell(a)un.org.

Lisätietoja harjoittelusta ja hausta antavat:
Nordic Deskin tiedottaja Petra Hongell: hongell(a)un.org 
sekä nykyinen harjoittelija sini.harvo(a)unric.org

Viimeinen hakupäivä
Asiasanat
kestävä kehitys
kestävän kehityksen tavoitteet