Taksvärkki ry ja Suomen YK-liitto hakevat yhteistä taloushallinnon sihteeriä

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 22.10.2017 mennessä.

Taksvärkki ry on vuodesta 1967 alkaen tukenut kehitysyhteistyöhankkeita sekä järjestänyt Taksvärkki-keräyksiä ja tehnyt globaalikasvatusta. Tällä hetkellä tuemme hankkeita Nepalissa, Keniassa, Sambiassa, Sierra Leonessa, Malawissa ja Guatemalassa.

Suomen YK-liitto on vuonna 1954 perustettu kansalaisjärjestöjen yhteistyöjärjestö, joka tekee tunnetuksi Yhdistyneiden kansakuntien periaatteita, päämääriä ja toimintaa. Välitämme ja tuotamme tietoa, tarjoamme välineitä globaalikasvatukseen sekä vaikutamme YK-politiikkaan.

Taloushallinnon sihteerin päätehtäviä ovat järjestöjen ostopalvelujen ja perustaloushallinnon hoitaminen ja kehittäminen. Lisäksi sihteeri kehittää muun henkilöstön kanssa järjestön varainhankintaa ja talousseurantaa. Varsinainen kirjanpito on ulkoistettu ostopalveluna.

Toivomme hakijalta

  • talous- tai hallinnonalan tutkintoa
  • taloushallinnon kokemusta ja tuntemusta
  • suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme kokemusta varainhankinnasta ja järjestötyöstä sekä ruotsin kielen taitoa.

Tehtävän palkka määräytyy Taksvärkin palkkausjärjestelmän mukaisesti ja on aluksi kokemuksesta riippuen 2300–2600 €/kk.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 22.10.2017 mennessä osoitteeseen lauri.peltonen [ät] taksvarkki.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat torstaina 19.10. klo 12.30-14.00. toiminnanjohtajat Lauri Peltonen (Taksvärkki ry) puh 040 848 0905 ja Helena Laukko (YK-liitto) puh. 044 781 0303.

Asiasanat
työpaikat
YK-liitto