Maailma on myllerrysten keskellä ja kansainvälinen luottamus on käymässä vähiin. YK tarvitsee ystäviä enemmän kuin koskaan. YK on ainoa valtioiden muodostama yhteisö, jossa ratkaistaan maailmanlaajuisia haasteita demokraattisesti. Jos YK heikkenee, heikkenee kykymme rakentaa parempaa, yhteisempää tulevaisuutta.

Liity YK:n ystäviin »

YK ja kestävä kehitys -valokuvanäyttely

Täyskokoinen YK ja kestävä kehitys -valokuvanäyttely esillä Helsingin Marina Congress Centerissä

Valokuvanäyttely on Suomen YK-liiton koostama ja se esittelee kestävän kehityksen 17 tavoitetta kuvallisin keinoin.

Näyttelyn saa tulostaa yleishyödylliseen käyttöön, mutta se on esitettävä kokonaisuudessaan (yhteensä 18 kuvaa). Näyttelyn kuvat voi halutessaan tulostaa myös A4 tai A3 -kokoisina (alkuperäiset kuvat 100 x 70 cm).

Näyttelyn kuvat ovat YK:n valokuvaajien ottamia (UN Photo) ja ne on kuvattu eri puolilla maailmaa.

Huom! Näyttely on varattavissa 70 x 100 cm tauluina (18 kpl) paikkakunnallesi (sekä suomeksi että englanniksi) rahtauskuluja vastaan. Lisätiedot: toimisto (at) ykliitto.fi