Video YK-liiton energiaa ja öljyriippuvuutta käsittelevän podcast-jakson nauhoituksen kulisseista.

Valokuva podcastin juontajasta ja puhujista
Kuva: Tuomas Finne / Työväen Sivistysliitto.

Kurkkaa kulissien taakse ja käy katsomassa, miten YK-liiton podcastin nauhoitus sujui. Öljyriippuvuudesta irtautumisen haasteista keskustelivat T-Median kestävän tulevaisuuden johtaja, helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu ja ympäristöaktivisti Leo Stranius ja BIOS-tutkimusyksikön tutkija, FT, dosentti Tere Vadén. Haastattelijana toimi energia-alan moniottelija Tuomas Vanhanen.

Linkki
Tere Vadén ja Leo Stranius pohtivat fossiilisista polttoaineista irtaantumista ja sitä, miten yksilö voi vaikuttaa. Haastattelijana Tuomas Vanhanen.