Etsimme taloushallinnon sihteeriä

Taksvärkki ry ja Suomen YK-liitto hakevat yhteistä taloushallinnon sihteeriä.

Taksvärkki ry on vuodesta 1967 alkaen tukenut kehitysyhteistyöhankkeita sekä järjestänyt Taksvärkki-keräyksiä ja tehnyt globaalikasvatusta. Tällä hetkellä tuemme hankkeita Nepalissa, Keniassa, Sambiassa, Sierra Leonessa, Malawissa ja Guatemalassa.

Suomen YK-liitto on vuonna 1954 perustettu kansalaisjärjestöjen yhteistyöjärjestö, joka tekee tunnetuksi Yhdistyneiden kansakuntien periaatteita, päämääriä ja toimintaa. Välitämme ja tuotamme tietoa, tarjoamme välineitä globaalikasvatukseen sekä vaikutamme YK-politiikkaan.

Taloushallinnon sihteerin päätehtäviä ovat järjestöjen ostopalvelujen ja perustaloushallinnon hoitaminen ja kehittäminen. Lisäksi sihteeri kehittää muun henkilöstön kanssa järjestön varainhankintaa ja talousseurantaa. Varsinainen kirjanpito on ulkoistettu ostopalveluna.

Toivomme hakijalta
- talous- tai hallinnonalan tutkintoa
- taloushallinnon kokemusta ja tuntemusta
- suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme kokemusta varainhankinnasta ja järjestötyöstä sekä ruotsin kielen taitoa.

Toivomme että voit aloittaa tehtävässä maaliskuun alussa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkka määräytyy Taksvärkin palkkausjärjestelmän mukaisesti ja on aluksi kokemuksesta riippuen 2300–2600 €/kk.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 10.2.2019 mennessä osoitteeseen lauri.peltonen@taksvarkki.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 4.2. klo 13.00-14.00 toiminnanjohtaja Lauri Peltonen (Taksvärkki ry) puh 040 848 0905

Asiasanat
työpaikat