Tapahtuma

SDG-liputuspäivä

Ennakkotilaa SDG-lippusi ja juhlista kestävän kehityksen liputuspäivää syyskuussa.

Salossa liehuu SDG-lippu, jossa on valkoisella pohjalla vierekkäin kaikkien kestävän kehityksen tavoitteiden kuvakkeet.

Mikä on SDG-liputuspäivä?

Syyskuun puolivälissä tulee kuluneeksi tasan kahdeksan vuotta, kun YK:n jäsenmaat hyväksyivät kestävän kehityksen tavoiteohjelman Agenda 2030:n ja kestävän kehityksen tavoitteet (Sustainable Development Goals, SDGs). Tänä vuonna olemme Agenda 2030 -ohjelman puolivälissä.

Nostamalla SDG-lipun salkoon 25.9.2023 osoitat sitoutumisesi kestävän kehityksen tavoitteisiin ja lisäät tietoisuutta Agenda 2030:sta. SDG-lippukampanja alkoi Alankomaista vuonna 2020, ja se on kasvanut nopeasti – viime vuonna tuhannet yritykset, ministeriöt, järjestöt ja koulut liputtivat kestävän kehityksen puolesta.

Toivomme, että nostamalla SDG-lipun organisaatiot osoittavat sitoutumisensa globaaleihin tavoitteisiin ja toimiin, joita ne jo tekevät suuria globaaleja haasteita vastaan. Tällaisia haasteita ovat esimerkiksi ilmastonmuutos, sukupuolten välinen eriarvoisuus, köyhyys ja huonot työolot. Tule mukaan maailmanlaajuiseen kampanjaan kestävämmän tulevaisuuden puolesta!

Ennakkotilaa kestävän kehityksen lippusi verkkokaupastamme. Postitamme liput niiden saavuttua painosta elokuussa. Materiaali: 100 % kierrätetty polyesteri (valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista).

Miten osallistut liputuspäivän kampanjaan?

Ilmoittaudu ja lue lisäohjeet: sdgflagday.fi