Ilmoittautuminen Kestävä kehitys haltuun! -verkkokurssille (syksy 2018)

Syvennä tietämystäsi kestävästä kehityksestä ja ota haltuun uusia menetelmiä opetuksen tueksi

Opettajille suunnattu  maksuton verkkokurssimuotoinen täydennyskoulutus sisältää lisätietoa ja materiaalia kestävän kehityksen tavoitteista ja miten niihin päästään.

Lisätietoja kurssista täällä.

Kurssi on 1,5 opintopisteen laajuinen (noin 30 tuntia opiskelua). Syksyn kurssi aukeaa syyskuussa ja se tulee suorittaa 31.12.2018 mennessä. Suorituksen jälkeen saat osallistumistodistuksen.

Undefined

Kestävän kehityksen tavoitteiden toimeenpanosta vastaa jakautunut joukko

Kestävän kehityksen korkean tason poliittisesta foorumista on tullut kolmessa vuodessa varsinainen suurtapahtuma, jossa maat esittelevät omaa toimintaansa – kukin omalla tyylillään, kirjoittaa YK-liiton vaikuttamistyön vastaava Jenni Kauppila. Tänä vuonna foorumilla jouduttiin jopa äänestämään loppuasiakirjasta.

Julkaistu: 20.7.2018

Tekojen on vastattava puheita

Suomalaisten YK-järjestöjen toiminnanjohtajien mukaan YK tarvitsee Suomea ja Suomi tarvitsee YK:ta. Mitä epävarmempana ja epävakaampana ulkopoliittinen toimintaympäristömme näyttäytyy, sitä enemmän tarvitsemme kansainvälistä yhteistyötä. Lue lisää YK-järjestöjen tapaamisesta ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolaisen kanssa.

Julkaistu: 21.6.2018

Uusi mittava soiden ja metsien ennallistamisohjelma kasvattaa Suomen hiilinieluja

Euroopan investointipankki, Osuuskunta Lumimuutos ja hollantilainen Rewilding Europe käynnistävät kansallisesti merkittävän suo- ja metsäluonnon ennallistamisohjelman nimeltään ”Landscape Rewilding in Finland”.

Julkaistu: 14.6.2018

Sallamaari Muhonen kansalaisjärjestöjen edustajaksi yleiskokousdelegaatioon

Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Sallamaari Muhonen on nimitetty YK:n yleiskokousdelegaatioon kansalaisjärjestöjen yhteiseksi edustajaksi vuodelle 2018.

Julkaistu: 7.6.2018

Kestävän kehityksen tavoitteiden näyttely kesällä Stoassa

Suomen YK-liiton koostama valokuvanäyttely kestävän kehityksen tavoitteista on kesällä esillä Kulttuurikeskus Stoassa Itäkeskuksessa.

Julkaistu: 6.6.2018

Tule treenaamaan kestävää elämäntapaa!

Kestävän kehityksen viikon tapahtumaa vietetään kaupungintalolla tiistaina 5.6. Tilaisuudessa asiaa kestävän kehityksen tavoitteista ja ilmastonmuutoksesta, voit lisäksi treenata itsesi ilmastokuntoon ja pelata ruokapeliä.

Julkaistu: 29.5.2018

Tervetuloa Maailma kylässä -festivaalien YK-kylään!

Minkälaisen maailman haluat nähdä vuonna 2030? Tule YK-kylään visioimaan kanssamme kestävämpää maailmaa! Tänä vuonna YK-teemojen kanssa työskentelevät järjestöt kokoontuvat Maailma kylässä -festivaaleille saman katon alle YK-kylään.

Julkaistu: 18.5.2018

Tarvitsetko toimistotilaa?

Hakaniemessä sijaitsevassa Globaalikeskuksessa vapautuu syksyllä 2-4 huonetta. Toimistossa pitää majaa yhteensä 11 etenkin kansainvälisten ja kehityskysymysten kanssa toimivaa järjestöjä.

Julkaistu: 15.5.2018

Hae töihin YK:n teknologia- ja innovaatiolaboratorioon

Espoossa sijaitsevaan uuteen YK:n teknologia ja innovaatiolaboratorioon (United Nations Technology Innovation Lab, UNTIL) haetaan työntekijää.

Julkaistu: 14.5.2018

Sivut