Logot

Alta löydät:

• YK-liiton logon niin web- (jpg) kuin printtimuotoisenakin (.pdf). Logoa saa käyttää YK-liittoa koskevan journalistisen sisällön yhteydessä.
  • YK-liiton graafisen ohjeiston (2012, pdf)
  • Kestävän kehityksen (Agenda2030) -logoseinämän, logot ja kuvakkeet suomeksi (png tai jpg). Linkit vievät YK:n alueellisen tiedotuskeskuksen ja UNPD:n Pohjoismaiden toimiston materiaaleihin.

Suomen YK-liiton logo (pdf)

Suomen YK-liiton logo (jpg)

Graafinen ohjeisto (pdf)

Kestävän kehityksen tavoitteet -ikonit

Huom! Ohjeet kestävän kehityksen tavoitteiden ikonien ja logon käyttöön löytyvät täältä. Käyttäjä vastaa itse käytön oikeellisuudesta ja käyttöohjeiden noudattamisesta. YK-liitto ei voi vastata kysymyksiin, jotka koskevat lisenssiohjeiden tulkintaa. Lisätietoja ja materiaaleja suomeksi ja muilla kuin YK:n virallisilla kielillä löytyy täältä (ks. "For partners").

Kestävän kehityksen tavoitteet -logoseinämä suomeksi (png)

Kestävän kehityksen tavoitteet -logo, pysty  (png)

Kestävän kehityksen tavoitteet -logo, vaaka (png)

Kestävän kehityksen tavoitteet -logo, vaaka (pdf)