Tekojen on vastattava puheita

Suomalaisten YK-järjestöjen toiminnanjohtajien mukaan YK tarvitsee Suomea ja Suomi tarvitsee YK:ta. Mitä epävarmempana ja epävakaampana ulkopoliittinen toimintaympäristömme näyttäytyy, sitä enemmän tarvitsemme kansainvälistä yhteistyötä. Lue lisää YK-järjestöjen tapaamisesta ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolaisen kanssa.

Julkaistu: 21.6.2018

Uusi mittava soiden ja metsien ennallistamisohjelma kasvattaa Suomen hiilinieluja

Euroopan investointipankki, Osuuskunta Lumimuutos ja hollantilainen Rewilding Europe käynnistävät kansallisesti merkittävän suo- ja metsäluonnon ennallistamisohjelman nimeltään ”Landscape Rewilding in Finland”.

Julkaistu: 14.6.2018

Sallamaari Muhonen kansalaisjärjestöjen edustajaksi yleiskokousdelegaatioon

Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Sallamaari Muhonen on nimitetty YK:n yleiskokousdelegaatioon kansalaisjärjestöjen yhteiseksi edustajaksi vuodelle 2018.

Julkaistu: 7.6.2018

Kestävän kehityksen tavoitteiden näyttely kesällä Stoassa

Suomen YK-liiton koostama valokuvanäyttely kestävän kehityksen tavoitteista on kesällä esillä Kulttuurikeskus Stoassa Itäkeskuksessa.

Julkaistu: 6.6.2018

Tule treenaamaan kestävää elämäntapaa!

Kestävän kehityksen viikon tapahtumaa vietetään kaupungintalolla tiistaina 5.6. Tilaisuudessa asiaa kestävän kehityksen tavoitteista ja ilmastonmuutoksesta, voit lisäksi treenata itsesi ilmastokuntoon ja pelata ruokapeliä.

Julkaistu: 29.5.2018

Tervetuloa Maailma kylässä -festivaalien YK-kylään!

Minkälaisen maailman haluat nähdä vuonna 2030? Tule YK-kylään visioimaan kanssamme kestävämpää maailmaa! Tänä vuonna YK-teemojen kanssa työskentelevät järjestöt kokoontuvat Maailma kylässä -festivaaleille saman katon alle YK-kylään.

Julkaistu: 18.5.2018

Tarvitsetko toimistotilaa?

Hakaniemessä sijaitsevassa Globaalikeskuksessa vapautuu syksyllä 2-4 huonetta. Toimistossa pitää majaa yhteensä 11 etenkin kansainvälisten ja kehityskysymysten kanssa toimivaa järjestöjä.

Julkaistu: 15.5.2018

Hae töihin YK:n teknologia- ja innovaatiolaboratorioon

Espoossa sijaitsevaan uuteen YK:n teknologia ja innovaatiolaboratorioon (United Nations Technology Innovation Lab, UNTIL) haetaan työntekijää.

Julkaistu: 14.5.2018

Osallistu kansainväliseen lautapelikilpailuun!

Suomen YK-liitto järjestää YK:n huumeiden ja rikollisuuden torjunnasta vastaavan toimiston UNODC:n kanssa lautapelikilpailun 13-18-vuotiaille nuorille.

Julkaistu: 9.5.2018

Hae harjoitteluun IOM:lle

Harjoittelupaikka Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön IOM:n Helsingin toimistossa vapaaehtoisen paluun ohjelmassa.

Julkaistu: 8.5.2018

Sivut