Tervetuloa Maailma kylässä -festivaalien YK-kylään!

Minkälaisen maailman haluat nähdä vuonna 2030? Tule YK-kylään visioimaan kanssamme kestävämpää maailmaa! Tänä vuonna YK-teemojen kanssa työskentelevät järjestöt kokoontuvat Maailma kylässä -festivaaleille saman katon alle YK-kylään.

Julkaistu: 18.5.2018

Tarvitsetko toimistotilaa?

Hakaniemessä sijaitsevassa Globaalikeskuksessa vapautuu syksyllä 2-4 huonetta. Toimistossa pitää majaa yhteensä 11 etenkin kansainvälisten ja kehityskysymysten kanssa toimivaa järjestöjä.

Julkaistu: 15.5.2018

Hae töihin YK:n teknologia- ja innovaatiolaboratorioon

Espoossa sijaitsevaan uuteen YK:n teknologia ja innovaatiolaboratorioon (United Nations Technology Innovation Lab, UNTIL) haetaan työntekijää.

Julkaistu: 14.5.2018

Osallistu kansainväliseen lautapelikilpailuun!

Suomen YK-liitto järjestää YK:n huumeiden ja rikollisuuden torjunnasta vastaavan toimiston UNODC:n kanssa lautapelikilpailun 13-18-vuotiaille nuorille.

Julkaistu: 9.5.2018

Hae harjoitteluun IOM:lle

Harjoittelupaikka Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön IOM:n Helsingin toimistossa vapaaehtoisen paluun ohjelmassa.

Julkaistu: 8.5.2018

Keskustelutilaisuus YK:n nuorisoedustajan Jayathma Wickramanayaken kanssa

YK:n nuorisoedustaja vierailee Suomessa. Tervetuloa Nuoret 2030 - Nuoret demokratian voimavarana -tilaisuuteen!

Julkaistu: 17.4.2018

Meeting with UN Youth Envoy Jayathama Wickramanayake

Registration for the event on 26th of April. Press "lähetä" (send) when you have filled in your information.
Ilmoittautuminen 26.4. pidettävään keskustelutilaisuuteen

Undefined

YK-liiton kevätkokous ja seminaari siirtolaisuushuippukokouksesta

YK-liiton kevätkokous järjestetään 2.5. Hakaniemessä. Samassa yhteydessä järjestetään siirtolaisuutta ja muuttoliikettä koskevaa huippukokousta käsittelevä seminaari, joka on avoin kaikille.

Julkaistu: 12.4.2018

UNDP hakee harjoittelijaa

YK:n kehitysohjelma UNDP hakee viestintäharjoittelijaa Pohjoismaiden toimistoonsa Kööpenhaminaan kesäkuun alusta alkaen.

Julkaistu: 12.4.2018

Hakuilmoitus: kansalaisjärjestöjen edustaja YK:n yleiskokoukseen

Haemme nyt yhdettätoista kertaa kansalaisjärjestöjen yhteistä edustajaa YK:n yleiskokousdelegaatioon.

Julkaistu: 5.4.2018

Sivut