Lysistrata-palkinto Helena Rannalle

Professori Helena Ranta ottaa vastaan joulukuun 12. päivänä Tunisiassa ensimmäisen kerran  jaettavan kansainvälisen rauhanvälityksen Lysistrata-palkinnon.

Julkaistu: 12.12.2017

Tytti Tuppuraisesta YK-liiton puheenjohtaja

SDP:n oululainen kansanedustaja Tytti Tuppurainen on valittu YK-liiton syyskokouksessa liiton uudeksi puheenjohtajaksi kaudelle 2018–2019.

Julkaistu: 12.12.2017

Uudistuuko YK? Tilaisuus YK:n pääsihteerin reformiesityksistä

Tervetuloa keskusteluun YK:n uudistumisesta!

Julkaistu: 11.12.2017

YK-blogi: Uudistuuko YK? Jatkuuko politiikan polarisaatio?

Kansalaisjärjestöedustaja Anu Juvosen (Demo ry) huomioita polegaattimatkalta YK:n yleiskokoukseen New Yorkissa ja Washingtoniin.

Julkaistu: 7.12.2017

Lääketieteen opiskelija Jonne Juntura YK-nuorisodelegaatiksi 2018

Suomen YK-liitto ja Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry ovat valinneet seuraavaksi YK-nuorisodelegaatiksi Jonne Junturan. Juntura, 25, on lääketieteen opintojen loppuvaiheessa ja on kotoisin Pohjois-Suomesta.

Julkaistu: 27.11.2017

Kouluille: Miten uutiset muokkaavat yhteiskunnallista ilmapiiriä?

Tulkaa mukaan tutkimaan ja analysoimaan mediakriittisesti globaaleja uutisaiheita ja maailman tapahtumia, sananvapautta, faktan ja fiktion eroa. Ilmoittautukaa luokkanne kanssa ensimmäiseen webinaariin!

Julkaistu: 27.11.2017

Hae mentorointiohjelmaan!

Oletko kiinnostunut tekemään töitä YK-teemojen parissa? Tai oletko jo konkari, joka haluaisi tukea suomalaista YK-osaamista? Hae YK:n ystävät -verkoston mentorointiohjelmaan!

Julkaistu: 21.11.2017

YK-kino esittää: "The Journey"

YK-kino ja Global Migration Film Festival esittävät maanantaina 20.11.2017 klo 18.00 Kino Andorrassa, Helsingissä Matthew Casselin dokumentin ”The Journey”. Näytöksen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä elokuvan päähenkilö Aboud Shalhoubille.

Julkaistu: 9.11.2017

Presidentti Halosen puhe YK:n päivän jumalanpalveluksessa

Perinteisen YK:n päivän jumalanpalveluksen (24.10.) puheen piti tänä vuonna presidentti Tarja Halonen.

Julkaistu: 30.10.2017

Tytti Tuppuraisen puheenvuoro YK:n päivänä

Suomen YK-liiton varapuheenjohtaja Tytti Tuppurainen avasi YK:n päivänä 24.10. YK-liiton ja Tammen järjestämän keskustelutilaisuuden "Kestävän kehityksen tavoitteet - Miten saamme kaikki mukaan?".

Julkaistu: 25.10.2017

Sivut